HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

HAZAKÍSÉRŐ MAGAZIN

2017.04.27. 23:49

szerző: RUZSA_VIKTOR

- Mi is az a bélyegmúzeum? - megtudjuk házi múzeológusunktól - mert  nekünk bizony ilyenünk is van, ő pedig nem más, mint Demeter Judit;

 

- Melyek a legmenőbb, vagyis inkább úgy mondanám,  legkeresettebb OKJ-s szakmák, legnépszerűbb OKJ-s tanfolyamok? - megtudjuk  Szabó Andreától, aki egy erről szóló felmérés kapcsán arról is beszél, hogy a felnőtt képzés is lehet rugalmas  és élvezhető;

 

- Mi az a pálinkamozi? - megtudjuk Nyulasi Gábrieltől, az "Ihatóbb Magyarországért" portál főszerkesztőjével;

 

- Itt lesz velünk A Hét embere: Románné Bolba Márta evangélikus lelkész, a Közöd Civil Társaság elnöke, aki a hétvégi időközi választáson a VIII. kerület, 6. számú választókörzet független képviselőjelöltje. Mit is képvisel valójában ez a társaság? Hogyan, milyen mgoldásokat kínálnak ők például a kerületben élők lakhatási problémáinak felszámolására?

 

- Aktuális hírek, időjárás, közlekedés. Sport, azon belül is Forma-1, aki például utóbbi témát prezentálja... Na ki is lehetne más, mint Rádiónk nagy Forma-1 szerelmese, Sere Bence!

 

 

 

Hírek, időjárás-jelentés, napi aktualitások a Cvil Rádió hétköznap délutáni hazakísérő magazinjában.

 

Hangmérnök: Better Roland, szerkesztő: Kemény Dániel, sport: Sere Bence, műsorvezető: Ruzsa Viktor

 

A műsor a Civil Rádióban hangzott el 2017. április 18-án kedden 16:00 -kor és 19-én szerdán 00:00 -kor.

 

Felügyeleti szerv: Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

 

.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr9012459857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása