HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK) egy remek lehetőség azok számára, akik kettő, vagy több gyermeket tudnak vállalni. Azonban mi a helyzet azokkal, akik jövedelmi-, vagy egyéb, szociális problémáik miatt nem tudnak, csak egyet, vagy egyet sem? Az 1990-es rendszerváltás óta nem megoldott a szociális bérlakás-helyzet Magyarországon. A Város Mindenkié Egyesület ezért szeretné felhívni a figyelmet a mindenkori kormányok felelősségére. Ezért szervezték meg 2017. október 14-én a hetedik Lakásmenetet, melyen hat pontba foglalták a témával kapcsolatos intézkedési javaslataikat.
 
A Város Mindenkié aktivistájával, Magyari Tiborral beszélgetettünk a Civil Rádióban.
 
A beszélgetés a Civil Rádió 2017. október 17-én délután "117 perc", majd 20-án pénteken délutáni "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában hangzott el.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr8213142302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása