HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

JÓ(L)LÉT

2017.09.06. 22:45

szerző: RUZSA_VIKTOR

 

A Vakok és Gyengénlátók Közép-magyarországi Regionális Egyesülete fontosnak tartja az egészséges életmódot, az ahhoz  való  jogot.
 
A XVIII. kerületi Lámpás Klub vendége 2017. augusztus 30-án Dr. Kiss János nyugalmazott endokrinológus-belgyógyász szakorvos volt, aki a helyes táplálkozásról, egészséges életmódról tartott előadást. 31-én pedig a Kispesti Lámpás Klubban Págány Noémi, a VGYKE munkatársa beszélt az Egyesület által működtetett masszázs-szolgáltatásról.  
 
A felvételeket Ruzsa Viktor készítette, mely felvételek a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorának 2017. szeptember 1-i adásában hangzottak el.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr6212808634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása