HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

KARÁCSONYI GONDOLATOK

2014.12.21. 00:14

szerző: RUZSA_VIKTOR

A Karácsony, a szeretet ünnepe csak akkor és úgy ér valamit, ha az év minden napján Karácsony van a lelkünkben. Ne csak akkor szeressük egymást, amikor a naptár Karácsonyt mutat, és ne az ajándék pénzbeli értéke legyen fontos. Van, amit nem lehet pénzért megvenni. Az egymás elfogadása  a legnagyobb ajándék. A Mozdulj Közhasznú Egyesület ennek tökéletes példája. Egy baráti társaság, ahol nyáron is lehet Karácsonyt ünnepelni.

Ezekkel a gondolatokkal kívántam kellemes Karácsonyt és sikeres boldog új, 2015-ös esztendőt a Mozdulj! Közhasznú Egyesület karácsonyi ünnepségén.

E karácsonyi ünnepség 2014. december 20-án szombat délután zajlott a 2014. nyarán teljesen felújított Club 22-ben, Budapest VII. kerületében, a Dob u. 29-ben. A hely teljesen akadálymentes, nem csak azért, mert tulajdonosa, Sas Sándor erőemelő maga is kerekesszékes, hanem azért, mert üzemeltetői is  egyetértenek e fenti küldetéssel.

Mindannyian megosztottuk gondolatainkat egymással, melyeket előzőleg papírra is vetettünk, majd miután elmondtuk a többieknek, elhelyeztük az Egyesület első karácsonyfája alá. Végezetül mindnyájan egy-egy cédulára felírtunk  három kívánságot, melyeket szeretnénk, ha megtörténnének velünk 2015-ben, majd Tálos Mónika ezeket összegyűjtötte, és betette egy-egy borítékba, minden egyes cédulát külön-külön. Majd ezután az összeset egy nagy borítékba tette, hogy jövő ilyenkore felbonthassuk, és kiderüljön, kinek mely kívánsága teljesült. A műsor legvégén pedig Hajdan Vali és Krizbai Teca énekeltek a Club 22 színpadán. A dalok közt felcsendült a Consistens "Téli érzés" című dala is. Aki pedig szeretne találkozni  Teca új zenekarával, annak nem kell sokat várnia, mindössze 2015. január 3-áig, ugyanis a Club 22-ben találkozhatunk velük.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr727001025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása