HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete tavaly nyáron határozta el, hogy megpróbálja egy helyre összegyűjteni, és egy helyen bemutatni a hazai segédeszköz-gyártás és informatikai rendszer-gyártás élenjáróit egy olyan konferencián, melyen a látássérült emberek mindennapi életét, munkavállalását megkönnyítő segédeszközök, alkalmazások láthatók, és ki is próbálhatók. A tavalyi, nagy sikerű konferenciát követően idén november 19-én is nagy sikerrel zajlott a Látássérült Emberek Segédeszköz-konferenciája, röviden LESEK. Szerencsére sok kiállító volt, köztük az Informatika a Látássérültekért Alapítvány és a Netmédia Alapítvány - így az eseményről készült összefoglaló riport elkészítésekor arra az elhatározásra jutottam, hogy nem fogok kihagyni semmit sem az adásból, hanem legyen ebből inkább egy sorozat. E sorozat első részét hallhatták november 28-i "Handycap" című műsorunkban. Folytatás két hét múlva, december 12-én, 13 órakor. A sorozat első részében az Informatika a Látássérültekért Alapítvány munkáját és általuk forgalmazott eszközöket, szoftvereket ismerhettek meg Hallgatóink, Herczeg Lajos, az Alapítvány munkatársa segítségével.  Szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy a reklám elkerülése érdekében termék-, illetve szoftverárakat nem, azonban az érthetőség  érdekében a termék- és a szoftverneveket kénytelenek voltunk megemlíteni.

A műsor  második részében a november 22-i jótékonysági integrált divatbemutatón készült interjúkat mutattuk be, köztük egy interjút halhattak Harza Márkkal.

 

Este pedig egy rendkívüli afterparty-nak lehettünk részesei a Pető Intézetben, annak is a Kútvülgyi úti részlegében. Az adott ugyanis otthont a Nem adom fel együttes csaknem kétórás koncertjének, melyet abból az alkalomból rendeztek, hogy a zenekar  idén október 16-a és 28-a között Kínában járt.  A zenekarban közreműködött Krizbai Teca. Az együttes  - ahogy teszi ezt minden alkalommal - ezen az estén is fergeteges hangulatú bulit rendezett, csaknem 120 fős közönség előtt. A koncertet követően néhány képet is láthattunk külföldi útjukról.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr296944069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása