HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

KINEK MI A SZÉP?

2012.07.04. 21:24

szerző: RUZSA_VIKTOR

Július 4-i „Fillagória” adásunkban folytattuk a két héttel ezelőtt megkezdett történetet – vagy inkább annak egyik szereplőjét igyekeztünk közelebb hozni Hallgatóinkhoz. Kéthete, amikor a „Csillagszálló” Kulturális Utcalap 2012. nyári, „Felejtő” címmel megjelent lapszámának bemutatójáról készült összefoglalót mutattuk be, tervben volt, hogy műsorunk második részében vendégem lesz Vermes Zoltán rádiós, fotós, a lapszámban látható, főképp az ózdi- és a hétesi romatelepen készült  képek készítője. Végül Zoli két héttel ezelőtti adásunkba nem tudott eljönni, viszont múlt hét csütörtökön, június 28-án délelőtt egy közel egy órás stúdióbeszélgetésre   volt lehetőség, melyet teljes terjedelmében hallhattak, akik ezen a forró nyári szerda estén minket – a Civil Rádiót – választottak.

 

Zoli sokat mesélt magáról és a fotózáshoz, a rádiózáshoz kötődő élményeiről – tabuk nélkül.

 

 

 

Címkék: a vagy hogy nyári volt egyik inkább két be amikor megjelent annak héttel közelebb történetet hozni készült tervben 2012. ezelőtt címmel Július 4-i „Fillagória” adásunkban folytattuk megkezdett szereplőjét igyekeztünk Hallgatóinkhoz. Kéthete „Csillagszálló” Kulturális Utcalap „Felejtő” lapszámának bemutatójáról összefoglalót mutattuk

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr754629826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása