HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

 

2011. július 20-i műsorunkban két érdekes témát hallhattak Hallgatóink: Elsőként egyjúnis 21-én megrendezett szakmai konferenciáról beszélgettünk Dr. Latorczai Csabával, a Közigazgatási- és  Igazságügyi Minisztérium nemzetközi- és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkárával. A konferencia témája a nemrég elkészült Civil Törvény és annak társadalmi-politikai háttere volt.
Műsorunk második részében pedig a június 28-án az Országgyűlési Biztosok Hivatalának Dísztermében megtartott "Justitia Regnorum Fundamenum" Díj átadóünnepségéről készült riportunk, valamint az idei Díjazottal, Dr. Finszter Géza egyetemi tanár-kriminológussal készült interjúm hallhatták azok, akik minket hallgattak.
 
Az idei nyár eddigi legmelegebb napjai után most egy  hírtelen jött hidegfront okozott komoly vihart az adást megelőző éjjel, amely megrongálta Rádiónk Hármashatárhegyen lévő adóját, így délután és este a 98 MHZ-es frekvencián nem szóltunk - annál inkább azonban az Interneten. S ha valaki véletlenül lemaradt volna, vagy egyszerűen csak szeretné újra meghallgatni a műsort, akkor
itt most megteheti!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr983084702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása