HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ma egy igazán remek napot tudhatok, tudhatunk magunkénak Barátaimmal, Kollégáimmal. Délután 16 - 20 óra között folytatódott 15. születésnapi műsorunk elkészítése - ezúttal négy kedves Barát, Kolléga  mesélt magáról és a Civil rádióhoz fűződő kapcsolatáról. Jóval több emberre számítottam, de volt, aki nem tudott eljönni, olyan is volt, aki megfeledkezett róla, de később - miután felhívtam telefonon - bejött a stúdióba, olyan is volt, akivel augusztus második felében tudok majd interjút készíteni, akkor tud majd bejönni. Így volt némi várakozási idő, amely alatt elkezdtem újrahallgatni a már elkészült felvételeket, és kidolgozni a műsor szinopszisát.

 

Nem sokkal 17 óra után  Németh "Nyiba" Sándor érkezett, aki közismert sportoló, olimpiai-, világ- és európabajnok-helyezett szabadfogású birkózó1970. óta  aktív sportoló és emellett zenész, dobos, gitáros, zeneszerző, szövegíró, énekes. Több nemzetközi mérkőzésen vett részt, zenei pályáját tekintve szintén sikert sikerre halmoz, több magyar legendával dolgozott, dolgozik együtt. Dalait olyan énekesek éneklik, mint Keresztes Ildikó, Vikidál Gyula, Varga Miklós, és olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint a 2005-ben elhunyt Pásztori Zoltán, a legendás Illés Zenekar dobosa, vagy a Korál gitárosa, Fischer László. Műsorát ma páratlan héten vasárnaponként dléután 17 órától hallhatják Hallgatóink, "Élő  legenda - Őskövület" címmel. E műsorba neves sportolókat, zenészeket, közéleti személyiségeket, méltán elismert embereket hív meg, és készít velük mélyinterjút, közben pedig felcsendól néhány saját szerzeménye, dala és verse is.

Sanyit követően Ferenczi Tünde érkezett, aki mindössze 1 éve készít műsorokat nálunk,  szerencsés véletlennek köszönhetően került kapcsolatba Rádiónkkal, mivel főállásban a Transparency International-nál dolgozik, amely servezet fő tevékenysége a korrupcióelleni tevékenység.    Szerencsés véletlennek köszönhető, hogy a Szervezet és a Civil rádió egymásra talált, és ettől kezdve a Szervezet is képviseltette magát az által, hogy Tünde  közéleti, gazdasági műsort kezdett el készíteni, mely műsor páros hét hétfőnként 17 órától hallható "Fehérítő"  címmel.

Tündét Szigeti Márton technikus Barátunk követte, aki 2008-ban szerencsés véletlennek köszönhetően találkozott Silviussal, akivel jó barátságba kerültek, rajta keresztül került hozzánk. Marci aktívan zenél, klarinéton és gitáron játszik, így őt elsősorban a hangtechnika érdekli - így inkább technikusi tevékenységre vágyott, és azóta is hangmérnökként dolgozik nálunk, időnként persze azért készít egy-egy rövid interjút, riportot is, főképp szerda reggeli műsorainkban, de főképp az adás keverésében vesz részt.

Végezetül, de nem utolsó sorban Demeter Judit, a Nemzeti Galéria PR munkatársa érkezett, aki múzeológusként, egy 1995-ben maga és munkatársai által alapított Sajtókávéház kapcsán került a Civil Rádióba, mivel munkájukra felfigyelt Berek Péter, a Rádió egyik alapító tagja, aki már akkor is készített, és azóta is készít kultúrális programajánlókat, s Judit, mivel már akkor is PR munkatársként dolgozott, rendszeresen adott interjút, kiállítás-ajánlókat a Civil Rádiónak.

 

A mesedélután este nyolcig tartott,  majd haza indultam.

Közben idehaza nagy meglepetés ért: mialatt én egész nap dolgoztam, délelőtt  a call centerben, délután a stúdióban, Édesanyámék idehaza lakásom gangra néző bejárati ajtaja körüli homlokzatát szép világossárgára festették, feltéve a koronát a lakásfelújításra. Igazán jó érzés volt hazajönni, ráadásul én - szerencsés ember lévén - két othonnal is dicsekedhetek, egyik - hát persze - hogy a Civil Rádió.

 

 

 

zabadfog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr542202480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása