HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ITT A NYÁR

2013.06.24. 01:08

szerző: RUZSA_VIKTOR

           

               Az idei nyár eddigi legmelegebb napjain vagyunk túl. Nap közben olykor-olykor 40 fok közeli hőmérséklet   volt.

 

 

Múlt szombaton, június 15-én a Vakok kertjében voltunk, a Városliget szélén. Itt rendeztük ugyanis hagyományos Klubtalálkozónkat, melyet korábban Farkas Péter barátomék újpesti Teaházában rendeztünk – azonban – mivel Péterék a helyet nem tudják tovább üzemeltetni – új helyet keresnek, addig is marad a Városliget. Szerencsére az időjárás kegyes volt hozzánk, és mindnyájan jól éreztük magunkat – főképp a félárnyékos helyeken.

 

E hét szerda esti „Fillagória – A védett közösségi tér” című műsorunk ismét felvételről hallhatták Hallgatóink. Akik rendszeresen hallgatják „Handycap-„ című pénteki magazinunkat, már hallhattak riportot a Gyermekház Alapítvány által fenntartott Különleges Eleven Zenei Előadók Közösségéről (röviden: KEZEK), melynek vezetője Stremnitzer Zoltán tanár, zenész. Még pár hónappal ezelőtt készítettünk egy hosszabb riportot velük a stúdiónkban, Szörényi Tibi barátunk ajánlásával, illetve segítségével. Sőt, nem csak beajánlotta őket a Civil rádióba, hanem műsorvezető-társként is segített a riportban." Handycap" című magazinunkban azonban csak rövidebb anyagokat adhatunk le, így viszont a teljes beszélgetés mostanáig talonban volt – most azonban a teljes beszélgetést bemutattuk. Műsorunk itt hallható azok számára, akik szívesen meghallgatnák újra, illetve azoknak, akik lemaradtak róla. A Civil Rádió eddig az eredeti műsort követő hét szerda délutánján ismételte e műsort, mostantól, Rádiónk új műsorstruktúrájában a tárgy hét szombat reggel 8-kor hallhatják a műsor ismétlését.

 

Ezalatt én barátaimmal a Backstage Pubban voltam, a Kormorán Memory Band újabb klubkoncertjén, vagyis inkább Margit Józsi „Reál Margit” koncertje volt ez, ugyanis a zenekar hegedűse, Gál Péter  nem tudott jönni, így a zenekar tagjai Molnár Angéla énekes-fuvolista és Dr. Pusztai Ágnes énekessel kiegészülve      Józsi lemezanyagából adtak elő néhányat.

 

Csütörtökön Édesanyámnál voltam, mivel már vele is  elég régen találkoztam – van ennek már három hete is.  Nemrég vett egy új laptopot, én pedig megkaptam tőle a régit, hogy segítség legyen rádiós munkám során.

Június 22-én szombaton pedig ismét a stúdióban, már következő „Fillagória – A védett közösségi tér” című műsorunk készítettem – de hogy miről is szól majd, erről majd a maga idejében mesélek.

 

 

Még most is baromi meleg van, van még most is legalább harminc fok, még itt az árnyékos szobában is.

 

 

 

 

s

 

Címkék: a közeli 40 közben hőmérséklet június eddig idei fok hagyományos ugyanis vagyunk szombaton volt. voltunk túl. újpesti eddigi kertjében Itt Az Nap Péter Városliget Farkas Múlt melyet Vakok legmelegebb napjain olykor-olykor 15-én szélén. rendeztük Klubtalálkozónkat barátomék Teaházukban

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr205375161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása