HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

SZABADSÁG

2017.07.08. 13:15

szerző: RUZSA_VIKTOR

Az Oltalom Karitatív Egyesület által kiadott Csillagszálló Kulturális Utcalap 2017. nyári, Szabadság címmel megjelent tematikus lapszámának bemutatója június 20-án volt a budapesti Kalicka Bisztróban. A korábbi lapszám-bemutatókkal ellentétben itt  kisebb hangsúlyt kapott az egyes alkotók és műveik bemutatása - sokkal inkább egy kerekasztal-beszélgetés került előtérbe, melyet a  folyóirat irodalmi szerkesztője, Weiner Sennyei Tibor vezetett, és melynek témája természetesen a Szabadság volt. 

A lap főszerkesztője és az estek háziasszonya Pálfi Anna.

 

 

A lapbemutatóról készült felvétel 2017. június 30-án 13 órakor és július 1-én 3 órakor hangzott el a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában.

 

A felvételt Ruzsa Viktor készítette.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr8312649045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása