HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

CIVIL

2017.04.10. 22:36

szerző: RUZSA_VIKTOR

Weiner-Sennyei Tibor, Szabó Rózsa, Gaál-Nyeste Katalin és Peer Krisztián írásaiból hallhattunk az Oltalom Karitatív Egyesület által kiadott "Csillagszálló" Kulturális utcalap 2017. tavaszi, "Civil" címmel megjelent lapszám-bemutatóján, melyről a Civil Rádió is tudósított. A lapbemutató 2017. április 4-én volt a Budapest Pontban, a felvételt Ruzsa Viktor készítette.
 
A lap főszerkesztője és az est moderátora Pálfi Anna.
 
 
Téma: A hétköznapi, civil embereket érintő társadalmi-politikai kérdések, változások. Kit hogyan érintenek?
 
 
A lapbemutató felvétele a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában hangzott el 2017. április 7-én 13 órakor, valamint 8-án 3 órakor.
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr4212415865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása