HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

KONTRA

2015.11.28. 11:33

szerző: RUZSA_VIKTOR

Az Oltalom Karitatív Egyesület kiadásában megjelenő Csillagszálló Kulturális Utcalap 2015. őszi "Kontra" című lapszám-bemutató adása a Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorában. Ahogy ez lenni szokott, egy-egy ilyen bemutató adásban néhány, általában 3 olyan, a lapszámban publikáló író, költő olvassa fel saját írásait, és mesél magáról, akik a lapszám megjelenését követő lapbemutatón is közreműködnek.
E lapszám-bemutató adásban Antal Andrea szarkasztikus, Kovács Kristóf az élet dolgairól szóló, valamint Büki Mátyás elvontabb írásait hallhatják Hallgatóink.
A felvételt készítette és a műsort szerkesztette: Ruzsa Viktor
A felvételek a Civil Rádió 3-as stúdiójában készültek 2015. novemberében.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr728122096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása