HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A Civil Rádió "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorának 2015. október 23-i adásának tartalma:


- István Angyal Kenyában. Interjú Takács Istvánnal, a Vodafone  belső angyalával;
- Nemzetközi siker Kínában. Több fényes érmet szereztek az Igazgyöngy Alapítvány és Alapfokú  Művészeti Iskola diákjai. Interjú L. Ritók Nórával, az Alapítvány vezetőjével;
- Mozdulj! - fotópályázat és gasztronómia, továbbá egy gálaműsorral egybekötött eredményhirdetés és borkóstoló a budapesti Építész Pincében 2015. október 16-án. Mindez egy szomelié és egy borász szemével, pontosabban: szája íze szerint

Szerkesztő-műsorvezető-technikai munkatárs: Ruzsa Viktor
A műsor a Civil Rádióban hangzott el 2015. október 23-án pénteken 13 órakor. Műsodközlése a Rádió tudta és engedélye nélkül tilos!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr188019687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása