HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A Mozdulj! Közhasznú Egyesület 2015-ben is megrendezte "Zene, tánc az integráció jegyében" című hagyományos, májusi gálaműsorát az Esélyegyenlőségi Nap jegyében. A műsornak most is a budapesti AranyTíz Kultúrház adott otthont. Nem kisebb egyéniségek, művészek léptek fel, mint az est két házigazdája, Paor Lilla, a Hatoscsatorna alapító-főszerkesztője, R.Kárpáti Péter színművész, Nagy Alexa színművész, Harza Márk 12 éves tanulú, aki pár hónapja egy speciális kezelésnek köszönhetően felállhatott kerekesszékéből. Közreműködött még Szűcs Gabi, a Cottom Club Singers énekegyüttes  egyik alapító tagja, Blaskó Péter és fia, Bence, Tóth Viktória, a Para Dance Company táncegyüttes - hogy csak néhányat említsünk a neves fellépők közül. 

Június 3-i műsorunk második részében pedig egy 2015. június 20-i  demonstrációra hívtuk fel Hallgatóink figyelmét. A Color Run, Színes Futás 2012. elején az Amerikai Egyesült Államokból indult el egy házaspár ötlete nyomán. Magyarországon 2 éve rendezik meg. Lényege, hogy a résztvevőket színes festékporral fújják le, e színes demonstrációval a fogyatékossággal élők esélyegyenlőségére kívánják meg felhívni a közvélemény figyelmét a szervezők.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr297524298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása