HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

BEKÖSZÖNTÖTT A MÁJUS

2015.05.04. 22:41

szerző: RUZSA_VIKTOR

A hal 1 százaléka szálka.
A Civil Rádióban egy százalék szálka sincs!
Sok kicsi egy százalék lehet akár száz is!

SZÁZ SZÁZALÉK CIVIL!

Adószámunk: 180 480 23 - 1 - 41
Civil Rádiózásért Alapítvány
(1011 Budapest, Corvin tér 8.)

Minden felajánlást köszönünk - hogy legyen tovább Civil Rádió! 


Beköszöntött a május. Május 1-e péntekre esett - így az első hétvége mindjárt hosszú, 3-án vasárnap pedig az Édesanyákat ünnepeltük. Ahogy  1925. óta tesszük ezt évről-évre.

1-én pénteken tartotta szezonnyitó kerti party-ját a Vakbarát Klub a városligeti Vakok Kertjében. Bár az idő esőre állt, délután ötkor el is kezdett szemerkélni az eső, a déltő délután ötig tartó programban így is  szép számmal összejöttünk régi ismerősök, Jóbarátok. Mindeközben a Civil Rádió hallgatói délután 16 órától szerkesztésemben ünnepi válogatást hallhattak - "117 perc ünnepi Best of" címmel. Azok számára, akik nem tudták meghallgatni a péntek délutáni adást vagy  az éjféli ismétlést, vagy szeretnék újra meghallgatni - most megtehetik.

Műsorunk témái:

- Gondolkodjunk pozitívan! - pozitív fal Budapest I. kerületében a Poli Farbe festékgyár és a Színes Város Egyesület munkatársainak közreműködésével. Interjú a Poli Farbe jótékonysági nagykövetével, Kozák Danuta olimpiai bajnok kajakozóval;
- Földkerülés vitorlással - Légrádi Márk nagy tervéről mesél;
- 3D-s képzőművészeti oktatás autizmussal élőknek az Inoka Alapítvány és a Nemzeti Civil Alap támogatásával;
- Egy kiállítás képei - Bara Péter programajánlója;
- Kertészkedjünk! - Mire figyeljünk, ha balkonládában veteményezünk?
- "Hivatalok hálójában" - interjú Bernau Péter újságíróval 2015. elején megjelent kötetéről.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr777430854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása