HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

30. darabjához, mondhatnám, epizódjához érkezett tíz éves Jubileumi Civil Rádiós visszaemlékező sorozatom:

2009. elején indítottuk ótjára egy akkor újnak számító kezdeményezésünket, a Civil Klubot. Ezzel szerettünk volna közelebb kerülni Hallgatóinkhoz - vagyis, hogy a Civil Rádióban megszólaló interjúalanyok, civil szervezetek képviselői és maguk a műsorvezetők láthatóvá váljanak, hogy verbális kommunikáció alakuljon ki HAllgatóinkkal, Közönségünkkel. A klubesteket akkoriban havi rendszerességgel tartottuk a stúdiónknak 2006. március 29-e óta otthont adó Fonó Budai Zeneház kis színpadán. Egyik ilyen alkalommal az Újbuda Teleházat mutattuk be Hallgatóinknak, Közönségünk a Teleház vezetőjével, Nemeskéri Klárával találkozhatott, akivel ezt követően interjút készítettem a Civil Rádióban.  A Civil Rádió mindíg is fontosnak tartotta az otthonukként szolgáló legnagyobb budapesti kerület, a XI. kerület (Kelenföld, Lágymányos, Gazdagrét, azaz Újbuda) eseményeit, a kerületben élőket, köztük az időseket, akikkel még inkább igyekszünk szoros kapcsolatot ápolni, saját műsorkészítési-, bemutatkozási  lehetőséget is biztosítva számukra.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr777249761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása