HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A HUSZONEGYEDIK

2015.01.07. 23:16

szerző: RUZSA_VIKTOR

A Huszonegyedik:

Horgas Péter díszlettervező 2008-ban hozta létre az Alternatív Kulturális Közösségek Uniója (AKKU) névre keresztelt létesítményét, melynek célja, hogy a különböző művészeti csoportok, művészeti ágak képviselői  találkozhassanak egymással. Emellett pedig a Budapest VII. kerületében, a Kazinczy u. 21. szám alatt működött hely földszinti  részét sikerült akadálymentesíteni annak érdekében, hogy épek és fogyatékossággal élők egyaránt  kikapcsolódásra, hasznos szabadidős elfoglaltságokra leljenek. A helynek azonban hányattatott sora lett, ugyanis  Budapest Erzsébetváros Polgármesteri Hivatala nem bánt kesztyűs kézzel a Kazinczy u. 21. szám alatti ingatlannal sem - akárcsak a többi, az Önkormányzat által áron alul értékesített hellyel sem. Péterék természetesen utolsó csepp vérükig harcoltak a helyért. Az ügy mellé olyan neves művészek álltak, mint  Salamon Beja népi hegedűtanár, a  Méta együttes vezetője,  vagy Lányi György, a Téka tekerőse.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr397052135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása