HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Mindenkinek áldott karácsonyi ünnepeket kívánok 10 éves Jubileumi Civil Rádiós  sorozatom számomra tizenötödik legemlékezetesebb, legkedvesebb darabjával:

A Civil Rádió egykori, Szociális- és Életmód Tematikájú Műsorok Szerkesztőségi Műhelye több alkalommal készített olyan közös műsorokat, amelyekben a Civil Rádió akkori (2005 - 2010. között) hallható, fenti tematikájú műsorainak szerkesztői, műsorvezetői egy általuk közösen kitalált témával foglalkoztak. Egyik ilyen műsorunk  Lakatos Gyula Govinda által vezetett "A kanál forradalma" című vegetariánus magazinunk, amely a buddhista vallás köré és a buddhista étkezési szokások köré épülve hasznos életmód-tanácsokkal szolgál. Vezetője maga is buddhista szerzetesként él egy Szeged melletti kis faluban. Govinda, azaz Isten ajándéka. E közös műsorban, amely 2008. június 4-én készült, saját maga összeállított vegetáriánus receptekkel örvendeztetett meg minket és a Hallgatókat. E recepteket nem csak elmondja, hanem az ezekből összeállított vacsorát közösen el is készítettük a Műhely vezetője, Gyenes Zsuzsa konyhájában. Ezúton is köszönet Zsuzsának ezért, hogy konyháját és étkezőjét rendelkezésünkre bocsátotta, és hozzájárult ahhoz, hogy lakásában hangfelvétel készüljön.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr157008003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása