HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A "Mozdulj!" Közhasznú Egyesület idén másodszor rendezte meg jótékonysági integrált divatbemutatóját. Az eseménynek ezúttal november 22-én a Danubius Hotel Helia Budapest adott otthont. Az esemény bevételét Harza Márk      javára fordították. Márk ugyanis egy születési rendellenesség következtében kerekesszékes. Az épp az eseményt megelőző nap 11. életévét betöltő fiú csípő- és térdprotézisre vár, ha műtétje sikerül, esélye lehet arra, hogy  járjon. Ehhez azonban segítségre, elsősorban anyagi támogatásra van szüksége.

 

A divatbemutató este 19 órakor kezdődött a szálloda I. emeletén.  Remek divatbemutatóban, színvonalas zenei- és verses produkciókban volt részünk. Szebbnél-szebb ruhakölteményekben gyönyörködhettünk, finom ételeket és borokat kóstolhattunk, miközben valamennyien egy emberként szerettünk volna e nemes ügy mellé állni - úgy tűnik, sikerrel, ugyanis az est végére a jegy- és tombolaárakból befolyt összeg 540 ezer Forint volt - tájékoztatott az Egyesület elnöke, Dr. Tálos Mariann. Az esemény házigazdái Novodomszky Éva, az MTVA műsorvezetője és R.Kárpáti Péter színművész voltak, fővédnöke Dr. Sütő Enikő modell. Támogató az idén 25 éves  Lyons Klubok Magyarországi   Szövetsége volt, valamint nem egy közismert színész, művész emelte az este fényét jelenlétével, és biztosította támogatásáról Márkot. Olyanok, mint Krizbai Teca énekes, Nagy Alexa színész, Dolhai Attila színművész, aki meglepetéssel is kedveskedett Márknak születésnapja alkalmából - és még sokan mások.


Ezen az estén a "Mozdulj!" Himnusz ősbemutatójának is részesei lehettünk, noha augusztusban már hallhattuk a dalt umplugged verzióban - most azonban már teljes zenekari változatban hallhattuk Krizbai Teca, Dr. Tálos Mariann és férje, Helyes Zoltán szerzeményét. Márkkal pedig egy hosszú interjút hallhatnak Hallgatóink a Civil Rádióban, november 25-én délután 16:00 óra után, illetve 28-án pénteken 13:00 órai kezdettel.

 

Itt pedig  egy kis részlet a szombat esti emelkedett hangulatú eseményből. Ha a telefonom nem merült volna le, akkor még többet sikerült volna megörökíteni. Azért is sajnáltam, mert a telefon nélkül nem sokat láttam a színpadi eseményekből, mivel a telefon egyfajta elektronikus távcsőként is szolgált. De Alexa tüneményes volt, mert megkérdezte, hogy milyen telefonom van. Mert volt nála egy töltő. Csak sajnos az övé másmilyen.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr746926281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása