HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

SZENVEDÉLY

2014.10.11. 23:30

szerző: RUZSA_VIKTOR

UPP néven új tehetséggondozó programot indít a MOL. A program lényege, hogy Magyarország három településének egyeteméről, Miskolcról, Szegedről és Budapestről, az ELTE-ről jelentkezhetnek olyan hallgatók, akik olajipari tudományok területén végeznek felsőfokú tanulmányokat. A versenyzőknek egy online játékban kell részt venniük.  A legsikeresebbek később a MOL-nál helyezkedhetnek el, és indíthatják el karrierjüket. Erről beszélgettünk  Szollár Domokossal, a MOL kommunikációs igazgatójával e hét szerdai "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorunkban. A  beszélgetést - korábbi adásainkkal együtt - újra meghallgathatjátok  műsorunk általam szerkesztett honlapján, amely folyamatosan frissülő tartalommal jelentkezik.  

Terveim között szerepel, hogy hamarosan hangos híroldallal jelentkezem, amely  oldalra rendszeresen frissülő, aktuális tartalmat töltök majd fel. Híreket, melyeket természetesen a Civil Rádió stúdiójában mondok majd fel, és amelyek műsoraim végén is elhangoznak majd.

Számomra megtisztelő volt zongorán kísérni Krizbai Tecát.jpg

A Mozdulj! Közhasznú Egyesület ma, október 11-én tartotta IV. Balaton-kerülő tandemes túrájának afterparty-ját, melyen felidéztük augusztusi emlékeinket, élményeinket, több száz diakép, élménybeszámoló segítségével. Ezt követően Krizbai Teca és huga, Edig, valamint unokabátyjuk, Györfi Ricsi - formációjuk neve: Konzisztens - kedveskedett egy rövid klubkoncerttel. Meghívottak voltak: Napsugár Anna jeltáncművész és Hajdan Vali versíró, közönségszervező, előadóművész - és végül számomra óriási megtiszteltetés volt, hogy én is beállhattam a sorba egy dal erejéig. A 2010-es X-faktor legjobb női énekese, Janicsák Veca "Szenvedély" című dalát adtuk elő Tecával.

Az estet követően átadtam Tecának egy DVD-t, melyre a napokban teljesen elkészült két dal anyagait mentettem el. Idő közben Tecáék egy manager segítségével  stúdióba vonultak, és élő hangszerekkel is feljátszották a dalokat, melyeket aztán majd mi is játszhatunk a Civil Rádióban - és a közeljövőben a Juventus Rádióban is hallhatják majd az érdeklődők.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr46781725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása