HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

A Vakbarát Alapítvány évek óta foglalkozik ifjú tehetségek támogatásával. Mindemellett az Alapítványt létrehozó Farkas Péter és felesége Febók Judit 2008. óta hosszabb-rövidebb szünetekkel, de mondhatjuk, rendszeresen tartanak klubdélutánokat a Sorstársak számára. Egy hosszabb szünet után szeptember 6-án szombaton - terveik szerint - egy újabb sorozat indul útjára, minden hónap első szombatján lesznek klubdélutánok, kivéve november első hétvégéjét, amikor is november 1-e, Mindenszentek napja esik a hónap első szombatjára. Terveik között szerepel Katalin-bál, Mikulás - de idén sem marad el a szilveszteri, óévbúcsúztató bál sem.

A szeptember 6-i klubdélutánon Péterékkel együtt mindössze nyolcan voltunk. A családias hangulatú délután fénypontja Domoszlai János barátunk volt, akiről köztudott, hogy egészen kicsi kora óta rajong a dél-amerikai - ugynevezett - "indián" zenéért. Maga is előszeretettel gyűjti, és játsza a rendszerint budapesti aluljárókban játszó magyar- és külföldi előadóktól, kazettákról hallás után elsajátított dalokat. Most is egy ilyen dallal kedveskedett nekünk. A dalban feltűnik egy, a mi népi furulyánkhoz hasonló fafúvós hangszer -  melyen János maga is most tanul játszani - a kena.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr556679061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása