HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

VIGYÁZZ, KÉSZ...

2014.08.19. 00:21

szerző: RUZSA_VIKTOR

... Rajt! Röpke órák múlva, vagyis inkább bő egy nap múlva!

Már csak néhány óra, és ma délután megkezdődik a Mozdulj! Közhasznú Egyesület negyedik Balaton-kerülő tandemes túrája. Az eddig tervek szerint - és reméljük, semmi sem jön közbe - délelőtt 11-kor találkozunk a Közvágóhídnál, és onnan indulunk kocsival Siófokra, mai állomásunkra, ahol délután színes kulturális programokkal és egy fotópályázat díjnyertes alkotásaiból nyíló kiállítás megnyitójával várjuk az érdeklődőket. Jómagam délután 17:45-kor a Civil Rádió "117 perc" című délutáni magazinműsorában telefonon jelentkezem a helyszínről. A műsor egyébként minden hétköznap délután 16:00 órától hallható, ismétlése pedig éjfélkor kezdődik.

Az idei túra időtartamába augusztus 20-a is beleesik. Az időjósok sajnos nem jósolnak kegyes időjárást a szabadban  ünnepelni vágyóknak - de azért én optimista vagyok, és reménykedem...

 

... Mert reménykedni azt szabad!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr216615903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása