HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ma sem unatkoztam, mozgalmas volt a mai nap. Virágvasárnap van...  A keresztény egyház ma ünnepli a húsvéti nagyhét kezdetét, mivel a Biblia szerint Jézus ezen a napon vonult be Jeruzsálembe.

Hajdan Valival.jpg

Lelkileg az is készülhetett már a Húsvétra, aki délután 3-kor a Club 22-ben Krizbai Teca közönségtalálkozójára érkezett. A mai műsorvezető Hajdan Vali költő, előadóművész volt, aki három hete tartotta könyvbemutatóját ugyanezen a helyen. Teca akkor az ő vendége volt, mint énekes. Most pedig ezzel viszonozta Vali múltkori meghívását, hogy mára őt kérte fel műsorvezetőnek.  Én, miután délután 1 körül apai Nagymamámmal beszéltem meg egy húsvéti találkozót jövő hét csütörtökre telefonon, összekészülődtem, és mentem a Club 22-be, ami szerencsére gyalog is kb. 5 percre van lakóhelyemhez, mivel a Kazinczy utca - Dob utca sarkán található. Így már nem  2 körül ott voltam. Bár a technika ördöge eleinte alaposan megtréfált bennünket, mert csak nehezen sikerült beüzemelni az erősítőt,  végül aztán minden a legnagyobb rendben zajlott. Ma is hallhattunk régi- és újabb dalokat, nem kis sikerrel. A vendégművészek között nem kisebb előadók  léptek fel, mint Napsugár Anna jeltáncművész, dalszövegíró.

 

Aki ma lemaradt volna a remek hangulatú eseményről, május 11-ig kell várnia a következőre. Akkor viszont Anyák- és Gyermeknapi találkozóra kerül majd sor.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr396026502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása