HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

MÁRCIUS IDUSÁN

2014.03.18. 22:45

szerző: RUZSA_VIKTOR

Idén korán megérkezett a tavasz. Már, ami az időjárást illeti. Bár az idei tél is elég enyhe volt, hó is alig esett. Itt Budapesten talán csak egy-két napig. Most így hirtelen nem is jut eszembe, mikor.


Idén március 15-e szombat volt.  Addig egészen kellemes, már-már kora nyári idő volt, majd épp aznap érkezett egy hidegfront, amely délutánra esőt és viharos szelet hozott - így néhány délutáni ünnepi rendezvényt is elhalasztottak. A központi állami ünnepségeket azonban - amely a felújított Kossuth téri zászlófelvonásból és a hagyományos, múzeumkerti ünnepi műsorból állt - még szerencsére szinte derült időben tarthatták meg. Aznap apai Nagymamámhoz mentem. Nem is tudom, már vagy egy hónapja nem találkoztunk személyesen, csak telefonon beszéltünk egymással.

Ma délután pedig telefoninterjút készítettem Vásáry André énekessel, aki - férfi létére - Magyarországon egyedülálló módon képes akár koloratúr szoprán hangon is énekelni. Menedzsmentje kereste meg szerkesztőségünket. A megkeresést továbbították 117 perc című hétköznap délutáni magazinműsorunk belső levelezőlistájára. Én gyorsan lecsaptam rá, és  vállaltam az interjú elkészítését. Í beszélgetést tehát ma délután rögzítettük telefonon, és pénteken, március 21-én  délután 16 és 18 óra között hallhatják Hallgatóink.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr845868712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása