HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

CSODÁK A HÉTKÖZNAPOKBAN

2014.03.12. 22:49

szerző: RUZSA_VIKTOR

Április 6-ig látható az a kiállítás, amelyet a Mozdulj Közhasznú Egyesület által kiírt "Csodák a hétköznapokban" című  pályázatára beérkezett alkotásokból rendeztek be az Aranytíz Kulturális Központban.  Ahogy két évvel ezelőtt is, és tavaly is, így idén is nehéz volt a választás a csaknem 200 beérkezett pályamű közül: szájjal-lábbal készült festmények, fotók, melyek mind-mind egy-egy örömteli pillanatot ábrázolnak. A zsűriben idén is neves művészek foglaltak helyet, úgy, mint Fark László festőművész, a zsűri elnöke, vagy Koós Réka színművész. Utóbbival a kiállítás múlt vasárnap délelőtti megnyitóját követően rövid interjút is készítettem, melyet a Civil Rádióban több alkalommal leadunk majd, rövid kulturális ajánló keretében.  A kiállítás fővédnöke Vári Éva színművész.

Vasárnap délután egy újabb - nem hétköznapi - csodának, élménynek lehettünk részesei, akik ellátogattunk Krizbai Teca közönségtalálkozójára a Club 22-be. A koncert ezúttal új időpontban, vasárnap délután 3-kor kezdődött, és mostantól minden hónap első vasárnapján délután lesz - kivéve a jövő hónapban, amikor is április 6-a vasárnapról az országgyűlési választások miatt  a következő vasárnapra, 13-ára tevődik át. Ismét remek dalok csendültek fel kitűnő sztárvendégek előadásában. Nem szokásom senkit sem kiemelni egy-egy ilyen eseményből, hiszen valamennyien kiválóak, azonban a vasárnapi koncert leginkább kiemelkedő előadója Keskeny Márk, az egyik televíziós tehetségkutatón  ismertté vált énekes volt, aki nem csak énekesként, hanem kiváló hangmérnökként is bemutatkozott.  Hamarosan legalább egy rövid részletet láthattok majd a koncertből.

Ma esti "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorunkban a Buda Környéki Látássérültek Közhasznú Egyesülete elnökével, Nyikes Fatimével beszélgettem - méghozzá nem a Civil Rádió stúdiójában, hanem az Egyesület irodájában, az Egyesület célkitűzéséről, létrejöttéről, szolgáltatásaikról, és persze nem utolsó sorban a jövőbeni terveikről.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr955857774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása