HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

"Jöjj hát, jöjj hát!
Nyújtsd felém két kezed!
Jöjj hát, jöjj hát!
Mind itt vagyunk, együtt, veled!"


... hangzott az ének a városligeti Backstage Pub színpadán és nézőterén január 8-án este, az idei év első KMB Klubkoncertjén, amely valójában ezúttal Reál Margit Project volt, ugyanis a KMB tagjai két vokalistával, Molnár Angélával és Dr. Pusztai Ágnessel kiegészülve Margit József 2012. őszén megjelent  szólólemezéről játszott néhány dalt. Azt már talán nem is lehet mondani, hogy lemezbemutató volt, hiszen a törzsközönség már ismeri az albumot, sőt, sokunknak már meg is van a lemez. Inkább csak jó volt újra meghallgatni élőben ezeket a dalokat, újra átélni ezt az érzést.  Az este 20 órakor kezdődött klubesten előzenekar a Csákvári Akusztik Band, Csákvári László és zenekara volt, akik régi és új dalaikkal  örvendeztettek meg minket. Őket követte a Reál Margit Project, amelynek keretében jónéhány dalt hallhattunk Józsi szólólemezéről, a koncert legvégén pedig következett a már említett közös éneklés.

Ismét egy jó hangulatú baráti találkozó részesei lehettünk ezen az enyhe, szinte tavaszias januári estén. Köszönet azért, hogy idén is folytatódhat a már több éve tartó sorozat.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr1005747960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása