HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

SZÁRNYAK

2014.01.02. 23:46

szerző: RUZSA_VIKTOR

Az Oltalom Karitatív Egyesület által kiadott Csillagszálló Kulturális Utcalap 2013/14. téli, "Szárnyak" című lapszámának bemutatóján készült összefoglalóval vette kezdetét idei "Filagória-sorozatunk" a Civil Rádióban.

Akik e lap valamelyik számát megvásárolják, 50-50 százalékban utcai, hajléktalan terjesztőket és a lapot kiadó Oltalom Karitatív Egyesület munkáját támogatják. Erről a lap főszerkesztője, Pálfi Anna beszélt is a lapbemutatón. Ezt összefoglalónkban is hallhatják  Hallgatóink.


Január  2-án csütörtök és 3-a péntek mozgalmas időszak napok voltak. Mozgalmasak, és emlékezetesek is egyben.

Csütörtökön apai Nagymamám látogattam meg, akivel már vagy három hete nem találkoztam személyesen, Karácsonykor és Szilveszterkor is  csupán telefonon beszéltünk. Alaposan megfázott, ezért halasztottuk e hét csütörtökre az eredetileg Karácsony másnapjára tervezett látogatást.   Még aznap délután a stúdióban is voltam, ahol előkészítettem két soron következő műsorom.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr755723922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása