HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

VÁLTOZÁSOK

2013.12.18. 22:59

szerző: RUZSA_VIKTOR

Bizony, eljárt az idő felettünk – mondhatnánk.

 

A Civil Rádió elmúlt 19 éve alatt  sok minden változott a gazdasági-, a médiakörnyezetben, a politikai rendszerben.  Ez bizony rányomja bélyegét Rádiónk  működésére, ahogy valamennyi más, nem profit érdekelt, civil szervezet működésére is. Nem szégyen beszélni arról, legfeljebb csupán kellemetlen, hogy Rádiónk anyagi nehézségekkel kűzd. Erről persze bővebben nem ildomos itt  részleteiben beszélni, legyen elég annyi, kedves Olvasó, hogy folyamatos megújulásra van szükségünk ahhoz, hogy hosszú távon életképesek maradjunk, és támogatókat, partnereket találjunk magunknak. Ezen dolgozunk mostantól az elkövetkezendő hónapokban.    Mivel azonban folyamatban lévő   ügyek részleteit nem verjük nagydobra, annyi, hogy mindenről a maga idejében értesítjük majd Hallgatóinkat.

 

E hét hétfőn elkezdődtek a megbeszélések Rádiónk megújulásával kapcsolatban, az élet tehát nem  áll meg. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy ma esti „Filagória – A védett közösségi tér” című műsorunkban a Különleges Eleven Zenészek Előadói Közösségének két tagjával beszélgettünk. Akik korábban már hallgatták ezt a műsort, már ismerhetik a formációt, sőt, remélhetőleg sokan akadnak olyanok is, akik valamelyik koncertjükön találkoztak velük már személyesen is. A mostani beszélgetés apropóját egy múlt hét csütörtöki koncert adta, amely miatt Szörényi Tibi barátunk közbenjárásával sikerült felvenni velük a kapcsolatot. Aki lemaradt volna a beszélgetésről, vagy szeretné újra meghallgatni, itt megteheti.

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr425698874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása