HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ma este igazi fergetegparty hangulat volt a Városligeti Fasor 44-ben található Backstage Pubban, ahol idén utoljára adott klubkoncertet a Kormorán Memory Band. A mai találkozó apropóját a közelgő Karácsony és az év vége adta - így az együttes koncertjének legelején néhány, az ünnephez illő dalt adott elő. Számomra az est egyik nagy meglepetése volt, hogy - amit eddig csak nagyobb rendezvényeken tapasztalhattunk - néhányan táncra is perdültek a zenekar dalaira, már a karácsonyi blokkot követő régi- és újabb slágerekre. A Kormorán Memory Band előzenekara pedig ezúttal a Szarkaláb együttes volt, akik szintén elővettek néhány karácsonyi népdalt. Rövid,  ám annál színvonalasabb koncertjüket pedig a legismertebb gospellel, a "Csendes éj" című dallal zárták.

Még kedden este elkészítettem "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorunk mai adását, melyben két témával foglalkoztunk. Elsőként egy, a Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesületének munkatársai által készített portrét hallhattak Hallgatóink, melyben Csák Attila készített interjút Borai Botonddal, az Egyesület elnökével. Botond mesélt magáról, az Egyesülethez fűződő kapcsolatáról, látássérüléséről, illetve az ezzel kapcsolatos mindennapi kűzdelmeiről, a mindennapi kihívásokról. Műsorunk második részében pedig a december 1-én megrendezett jótékonysági gálaműsorról hallhattak rövid összefoglalót azok, akik hallgatták műsorunk. Akik pedig nem hallották volna, itt most megtehetik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr465676395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása