HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

CIVILEK ÉJSZAKÁJA

2013.09.26. 00:10

szerző: RUZSA_VIKTOR

Eredetileg szeptember 17-ére, keddre hírdették - azonban a kedvezőtlen időjárás miatt 24-ére, keddre, tehát egy héttel későbbre halasztották: A Speciális Olimpiai Szövetség Sebestyén Katalin vezetésével teniszbajnokságot tartott a Bókay Kertben. A bajnokságon  authisták és épek  együtt teniszeztek, bizonyítva ezzel a sport és az esélyegyenlőség fontosságát. A kezdeményezés mellé közismert emberek is oda álltak. A bajnokságon részt vett Szávai Ági világklasszis teniszező, Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique, aki egy vele készült interjúban azt is elárulta, hogy művésznevét kedvenc  kosárlabdázójáról ragasztották rá, mivel fiatal korában rendszeresen nézte mérkőzéseit a TV-ben. Továbbá megtisztelte a rendezvényt Patkó Béla, azaz Kiki, énekes, dalszerző, az I. Emelet zenekar frontembere. Ugyan a vegyespáros- és egyéni versenyzőket is pontozták, és az egyes versenyzők un. divíziók -  szellemi képességeik szerint versenyeztek, azonban itt elsősorban a  csapatszellem, a sport, a játék számított, nem pedig a győzelem. Az eseményről készült riportunk terveink szerint e hét pénteken mutatjuk majd be, 13 órakor kezdődő "Handycap"  című műsorunkban.

Szerdán, szeptember 25-én pedig "Filagória - A védett közösségi tér" című műsorunkban három témával is foglalkoztunk. Elsősorban a hétvégén megrendezésre kerülő Civilek Éjszakája rendezvénysorozattal, mely  immár negyedik alkalommal kerül  megrendezésre. Vendégünk a stúdióban Papp Helga, az egyik szervező volt. Műsorunk itt hallgatható meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr305534126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása