HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ÚJ KORSZAK KEZDETE

2013.04.18. 00:06

szerző: RUZSA_VIKTOR

A szerdai nap egy igazán remek és mozgalmas nap volt életemben.

Talán néhány hete említettem Nektek,kedves Olvasók, hogy új főállású munkahelyem van, egy angyalföldi cégnél, az Alfa Nonprofit KFT-nél, piackutatóként dolgozom, távmunkában. Emellett a rádiózással foglalkozom, mint hivatással, mint küldetéssel. Azonban ma egy új munkalehetőséget ajánlottak, egy szintén angyalföldi cégnél, amely knyvelő- és munkaidő-nyílvántartó programok forgalmazásával foglalkozik. Május 6-tól telefonos értékesítőként dolgozom majd ott. Egyelőre nem mesélek többet erről - mindent a maga idejében.

Délután egy kuratóriumi ülés kellős közepébe csöppentem, úgy negyed hat tájban, majd este hat után szerkesztőbizottsági ülés következett. Én hétkor, a "kötelező" napirendi pontok után elindultam, mert este egy felejthetetlen lemezbemutató koncertre voltam hivatalos.



A Kormorán Memory Band énekes-basszusgitárosa, Margit József zeneszerző 2012. októberben jelentette meg szólólemezét, "Reál Margit" címmel. A cím nagyon találó, jól hajaz a Reál Madrid footballcsapatra, azonban - bár Józsi szereti a focit - nem ez ihlette őt. Az album címe a Kormorán Memory Band billentyűse, Vereczkey Attila  ötlete nyomán lett az, ami - igazából azért, mert ez Margit Józsi igazi "énje". Ezek a dalok valóban az ő személyiségét tükrözik. Pályája során írt dalt Keresztes Ildikónak, Zalatnay Saroltának, Szulák Andreának, Deák Bill Gyulának, és még sok más közkedvelt hazai előadónak - ezekből a dalokból hallhattunk ma este a Backstage Pubban. A koncert után pedig - már-már hagyományos módon - Szilveszter elhozott néhányunkat kocsival, hazáig.





Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr35232403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása