HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

JOBB VELÜNK A VILÁG

2012.12.02. 23:57

szerző: RUZSA_VIKTOR

Lassan itt a tél. Most, mikor írom ezen élménybeszámolót, december 3-ára virradó éjjel, Budapesten - idén először - havazik. Igaz ugyan, hogy ez még inkább csak amolyan havaseső, tehát valószínűleg nem marad meg. Mindenesetre emellé hideg, csípős szél, erős éjszakai fagy, mely egyértelműen az idei tél megérkeztét igazolja.

December 1-én szombaton délután a Fonóban egy kis örömünnepet ültünk néhányan, a Civil Rádió munkatársai annak alkalmából, hogy október végén ismét elnyertük az FM 98 MHz-es frekvenciát, újabb 12 évre. Azonban az ünneplés közepette nem szabad szem elől tévesztenünk a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetünket sem - így azon is elgondolkodtunk, és arról is beszélgettünk, hogyan lehet fellendíteni a Civil Rádió marketingjét, és financiális forrásokhoz jutni, ha továbbra is szeretnénk még szülni az éterben. Minderről majd akkor számolok be Nektek, Kedves Barátaim, ha eljön az ideje, vagyis ha már konkrét döntések és megvalósítások történtek. Most egyelőre legyen elég ennyi.

*** *** ***      *** *** ***      *** *** ***



December 2-án, vasárnap este ezajlott az 5. "Jobb velünk a világ" koncert, a Nemadomfel együttes koncertje a XI. kerületi Barbanegra Klubban, DJ Dominique  Várkonyi Attila vezetésével. Első pillanatban örömteli látvány volt, hogy a kezdés előtt kb. fél órával, este hat körül újabb székeket kellett behozni a nézőtérre, mert annyian lettünk, azonban a koncert végén a közönség egyharmada botrányosan viselkedett, az együttes még be sem fejezte a koncertet, már álltak fel, öltözködtek, ami még rosszabb és botrányosabb, beszélgettek, és özönlöttek kifelé, amikor még javában tartott a zenekar búcsúzása és a zenészek bemutatása. Én kb. a hatodik sor táján ülhettem, mellettem ülő többgyerekes társaság legifjabb tagjainak be nem állt a szája, folyamatosan járkáltak a koncert alatt, és ami szomorú, hogy mindehhez a szülők asszisztáltak, aztán végül a közvetlen mellettem ülők a vége felé el is mentek. Becsületükre váljék azonban, hogy miután jegy nélkül nem engedtek be, bizton lehet tudni, hogy legalább megvették a min. 2000 Ft-os CD-nélküli, vagy a 3000 Ft-os, CD-vel együtt árult jegyet, tehát legalább ezzel is hozzájárultak egy újbudai otthon létrehozásához, amely e koncert célkitűzése. Na eddig az a része a történetnek, amelyről valószínű nem lesz szó a Híradóban, mert a TV-s Kollégák majd igyekeznek  olyan vágóképeket betenni, amelyeken még teltház van, a színpadhangot meg vonalin lehet rögzíteni, úgyhogy azzal sem lesz gond. Mi meg nem fogjuk adni, magánvéleményünket pedig a szögre akasztjuk.

Most pedig jöjjön maga a koncertélmény: a Nemadomfel együttes, mint ahogy eddig sem, most sem okozott csalódást. Valóságos showműsort láthattunk. Azonban van két énekes, akit érdemes kiemelni, noha mindenki nagyon jó volt: Krizbai Tecát és Szepesi Ricsoszt, akik nem pusztán elénekelték, hanem elő is adták a dalaikat. Előbbit ugyan csak a Csillag születik kapcsán ismerem, talán kétszer találkoztunk személyesen rövid időre, utóbbit viszont szakmai kapcsolat   révén is ismerem - bizton állíthatom, hogy mindketten rengeteget fejlődtek az elmúlt évek során, le a kalappal, és minden gratulációm, tiszteletem!     Köszönet a remek hangulatért, és a remek ötletért, hogy a belépőért, amelynek árával mi is hozzátehettünk e nemes kezdeményezéshez, még egy örök mementót is hazahozhattunk, a Nemadomfel együttes harmadik albumát!


Dj Dominique-nak pedig köszönet a retro party-ért!  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr464944140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása