HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

"Fillagória - A védett közösségi tér" című műsorunk mai adásában a Vodafone Alapítvány idei Főállású Angyalait bemutató sorozatunk harmadik, befejező részéhez érkeztünk. Ezúttal egy négy héttel ezelőtt rögzített beszélgetést hallhattak Hallgatóink. Az Orosházáról érkezett  Sándor Enikővel, az Országos Gyermek és Ifjúságvédelmi Önkormányzati Társaság munkatársával beszélgettem munkájáról, illetve magáról az Önkormányzati Társaságról.  Mivel vidékről érkezett Budapestre, így egy olyan délutánt választottunk beszélgetésünk időpontjául, amikor amúgy is Budapesten tartózkodott egy másik rendezvény kapcsán, mely után tiszteletét tette a Civil Rádióban is.

Hogy mi is motiválta őt, hogy a fiatalsággal kezdjen el foglalkozni, és mit is csinál pontosan? -  megtudhatjátok, ha meghallgatjátok esti műsorunk.

Ezzel útjukra engedjük valamennyi idei Angyalunkat, akiknek ezúton sok szeretettel gratulálunk elismerésükhöz, és eredményes munkát kívánunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr604896242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása