HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

SZEMLE

2012.09.16. 22:35

szerző: RUZSA_VIKTOR

A négynapos MARS program végét egy bemutató koronázta meg, melyen az elkészült anyagokból hallhattunk, láthattunk néhányat. Sajnos idő híján mindegyikre nem  volt lehetőség, azonban későbbiekben ezek az anyagok, illetve valamennyi anyag felkerül majd egy honlapra.



Számomra nagy öröm volt, hogy új kapcsolatokra  tehettem szert.
Még a szemle előtt, nem sokkal reggel 9 óra után a Hotel halljában találkozhattam a Magyar Televízió egykori sportriporterével, Dobor Dezsveől, aki az 1980-as, 90-es években rendszeres narrátora volt az MTV  által közvetített súlyemelő-, atlétikai- és bírkózó mérkőzéseinek. A délelőtt fél tízkor kezdődő, és nagyjából délután 1 óráig tartó szemlét követően egy búcsúebédre került sor, ahol volt lehetőségünk megbeszélni egymással a látottakat, hallottakat, és elérhetőségeket cserélni. 



Köszönet a Civil Rádió vezetőinek, hogy helyet adtak e programnak...



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr934781445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása