HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

FELEJTŐ

2012.06.11. 00:07

szerző: RUZSA_VIKTOR

"Felejtő" címmel látott napvilágot az Oltalom Karitatív Egyesület által kiadott „Csillagszálló” Kulturális Utcalap 2012. nyári száma. E lapszám bemutatója június 10-én, vasárnap este 18:00 órakor kezdődött a VIII. kerületben, a Ráday Könyves- és Képesházban. Ma is, mint mindig, kortárs írók, költők mutatkoztak be – volt, aki már nem először, mint pl. Vécsey Rita vagy Kalász István. Sőt, állítólag akadnak köztük olyanok is, akik pár éve a „Csillagszállóban” publikáltak először, idén pedig a Könyvhéten dedikálhatják frissen megjelent könyvüket – vallotta büszkén Pálfi Anna, a lap főszerkesztője.

A lapbemutatót a kiváló felolvasások között a Melodistic Duó színesítette, főképp francia sanzonokkal – de néhány magyar vonatkozású dal is elhangzott.

 

A csaknem másfél órás előadás önmagáért beszél, további részleteket pedig június 20-i szerdai „Fillagória – A védett közösségi tér” című műsorunkban hallhatnak majd Hallgatóink. Addigis:  szeretettel ajánlom a lapbemutatót, na és persze magát a lapot is!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr744577782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása