HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Varga Katalin Eszter lett a 2012. Miss Colours Hungary győztese, az első magyar kerekesszékes szépségkirálynő. Udvarhölgyei: I. számú Udvarhölgy Melnyik Edina, míg a II. számú Udvarhölgy Molnár Marietta lett. A  Laruss Étterem és Rendezvényközpont konferenciatermében tartott zártkörű rendezvényen megjelentek szavazatai alapján pedig a közönségdíjat  Sáfrány Anita nyerte. A nyolc döntős három alkalommal mérkőzött meg a szakmai zsűri és a helyi közönség kegyeiért a kifutón, ebből egyszer estélyiben léptek a rivaldafénybe. Valamennyi műsorszámban a világhírű divattervező, Zoób Katti kollekcióiban.  A Királynő  feladata nem csupán az, hogy 1 évig viselje fején a koronát, hanem ezzel járó nagy feladat az is, hogy egyfajta nagykövete legyen a hazai kerekesszékeseknek, hogy felhívja a figyelmet az akadálymentesítés, az egymás iránti tolerancia, elfogadás fontosságára.  A rendezvény díszvendége Szekeres Pál, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sportért felelős államtitkára volt, aki a világon egyedüliként, párbajtőrben nyert olimpiai- és paralimpiai érmet, utóbbit már kerekesszékesként.

A rendezvény háziasszonya Pataky Zita, az RTL Klub meteorológusa, sztárvendége pedig Molnár Ferenc Caramel volt, aki  a hölgyek átöltözései alatt, vagyis a bevonulások közti szünetekben örvendeztetett meg minket néhány dalával, köztük első slágere, a "Szállok a dallal" cíművel, majd legvégül az idei Euróvíziós Dalversenyre is benevezett "Lélekdonor" cíművel.  Valamennyi Udvarhölggyel és a Királynővel, valamint Szekeres Pállal is sikerült egy-egy rövid interjút készítenem, melyet március 9-i "Handycap" adásunkban hallhatnak Hallgatóink. Szeretettel gratulálok a Királynőnek és Udvarhölgyeinek, és köszönet a Laruss Étterem és Rendezvényközpontnak a nívós helyszínért.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr494205992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása