HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ONLINE EREDMÉNY-HÍRDETÉS

2012.02.25. 00:30

szerző: RUZSA_VIKTOR

FIGYELEM!


ONLINE EREDMÉNY-HÍRDETÉS!!!



Február 24-én, azaz néhány perce, éjfélkor  lezárult az első magyarországi kerekesszékes szépségverseny, a Miss Colours Hungary online szavazása!

Ez alapján február 25-én 00:10-kor a következő eredmény volt olvasható a verseny honlapján, a http://www.misscolours.com címen:


III.:  KONKOLYNÉ NAGY ANDREA   -   18021 szavazattal
II.:  SÁFRÁNY ANITA   -   21551  szavazattal
I.: MELNYIK EDNA   -   22592   szavazattal

 

Vajon a szakzsűri pontjai  és Zoób Katti ruhakollekciói  változtatnak-e az álláson? Kiderül ma este, a Civil Rádió ide látogató Hallgatói elsőként értesülnek majd a végereményről, az első magyar kerekesszékes szépségkirálynő kilétéről! Szeretettel és tisztelettel gratulálok valamennyi indulónak!


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr204196001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása