HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Miss Colours Hungary címmel idén első alkalommal kerül megrendezésre szépségverseny kerekesszékes hölgyeknek. A verseny döntője február 25-én szombaton lesz az akadálymentesített  Laruss Rendezvényközpontban Budapesten. Ennek előválogatója február 5-én zajlott, melyen egy  TV-s műsorvezetőkből, fotóriporterekből álló szakmai zsűri 13 nevezett hölggyel készített 3-4 perces interjúkat. Az esemény háziasszonya Pataky Zita, az RTL KLub meteorológusa, de a zsűriben helyet kapott még Magony Szilvia, egykori szépségkirálynő. Abban valamennyi jelölt egyetértett, hogy a szépség nem csupán a  külsőt jelenti, nagyon fontos a belső, lelki kiegyensúlyozottság, harmónia. A jelöltek több, mint fele baleset következtében vált kerekesszékessé, ők a versenyre történő nevezéssel saját sorstársaik előtt is szeretnék bizonyítani, hogy van kiút, érdemes "talpra állni", és továbblépni, és így is meg lehet találni az élet értelmét. Fontosnak tartják azonban azt is, hogy az épek előtt bebizonyítsák, hogy aki szép, az kerekesszékben is lehet szép, és ők sem szánnivaló, hanem teljesértékű emberek.
A castingra a jelöltek saját ruháikban érkeztek, ám a legjobb nyolc a február 25-i megmérettetésen a világhírű Zoób Kati divattervező kollekcióit viselik majd. A csaknem öt órás előválogatót követően a szakzsűri pontozásra visszavonult, a legjobb nyolc közé jutott versenyzőt azonban a héten telefonon értesítik majd.


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr104068783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása