HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Kedves Hallgatóink! 1997 óta hagyomány, hogy a Rádiónkat üzemeltető Civil Rádiózásért Alapítvány Kuratóriuma a műsorkészítők és a Rádió Szerkesztőbizottsága javaslatára minden év januárjában kiosztja az előző Év Civil Rádiósa Díjat.  A Díjat azon önkéntes műsorkészítőink kaphatják, akik azon túl, hogy műsort készítenek, valamely egyéb építőjellegű tevékenységet, szerepet vállalnak Közösségünk, Hallgatóink érdekében. Rádiónk életében az elmúlt évben több igen fontos esemény történt, köztük a szeptemberben megrendezett S.O.S. Civil Rádió Jazz-fesztivál, melyen neves hazai, ám méltán világhírű   jazz-zenészek léptek fel a Fonó nagyszínpadán, fellépésükkel, az est bevételével a Civil Rádiót támogatták. Az est ötletgazdája Rádiónk jazz-műsorainak - többek között a szerda esténként 18:00 -kor hallható Jazzcsemegék - készítője, a   egykor a BBC munkatársa, tapasztalt Kolléga, Barát, Pallai Péter - aki A 2011. Év Civil Rádiósa lett, megosztva a Kapocs Ifjúságsegítő Magazinunk műsorkészítőjével, Szabó Andrással. András a kezdetektől fogva erősíti Közösségünk, néhány éve több tehetséges roma fiatal bevonásával kezdte készíteni a kedd esténként 19:00 órakor hallható Kapocs című műsorát. Hátrányos helyzetű, ám tehetséges fiatalokat hív meg műsoraiba.

MIndkét Díjazottnak, tehát Pallai Péternek és Szabó Andrásnak szeretettel és nagy tisztelettel gratulálok!

A Díjat január 23-án hétfőn este Brüll Edit, a Kuratórium elnöke, Pogány György főszerkesztő és  Cserháti Ákos ügyvezető igazgató adta át Andrásnak, Péter külföldi távollétében az elismerésül járó oklevelet Pogány György olvasta fel, Péter a Díjat később veszi majd át személyesen.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr923742828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása