HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

BEKÖSZÖNTÖTT 2012!

2012.01.04. 23:03

szerző: RUZSA_VIKTOR

2112-t sokan spirituális-, misztikus évnek tartják - éppen ezért sok találgatás, félelem övezi. Van, aki világ végétől tart, van, aki lelki megújulásról beszél. Vannak, akik egyszerűen csak a nehéz gazdasági helyzet, a világgazdasági válság  elmélyülése okán vélik úgy, hogy az idei év életünk legnehezebb korszaka lesz. Én alapvetően optimista ember vagyok, noha - ismerve a tényeket - pontosan tudom, nem lesz könnyű évünk. A Civil Rádió háza táján is komoly döntések, változások lesznek. A Civil Rádió jelenleg érvényes, az FM 98-as frekvenciára kiadott   engedélye lejár, ezért az idei év legfontosabb kérdése, és reménye, hogy továbbra is megkapjuk-e, és remélhetőleg  megnyerjük a 98-as frekvenciát, hogy ne csak az Interneten, hanem Budapesten és körzetében a hagyományos módon is szólhassunk.

Ilyenkor érdemes számba venni a magunk mögött hagyott évet, hogy mit csináltunk jól, vagy kevésbé jól, netán rosszul, hogy  mi az, amit érdemes tovább folytatni idén is, és mibe érdemes belekezdeni.  2012. első "Fillagória" adásában számba vettük az elmúlt év egyik jelentős eseményét: azt, hogy a Rádiónk médiatámogatója lett az Oltalom Karitatív Egyesület által kiadott "Csillagszálló" Kultúrális Utcalapnak. A töténet még 2009. nyarán kezdődött, amikor a Vodafone Magyarország Alapítvány által életrehívott "Többet érsz" programot kezdtük el bemutatni Hallgatóinknak. E program egyik nyertese Pálfy Ana volt, aki jelenleg a lap főszerkesztője. A lap jelen anyagi helyzeténél fogva negyedévente jelenik meg, minden egyes lapszám egy-egy adott téma köré csoportosítja a benne megjelenő szépirodalmi írásokat, esszéket, novellákat. Egy-egy lapszám megjelenését óriási lapbemutató, irodalmi est követi - 2011. december 7-én sem volt ez másképp, amikoris a budapesti Kalicka bisztróban került sor a 2011-12. téli "Vendég" című lapszáma  bemutatójára.  Egy-egy ilyen irodalmi est bő másfél óra, viszont műsoraink rendszerint 57 perces időkerettel rendelkezik, így Karácsony előtti, december 21-i adásunkban természetesen a lapbemutató egy részét mutathattuk be - viszont én úgy gondoltam, hogy a mostani, január 4-i adásban szívesen megosztanám Hallgatóinkkal a lapbemutató  befejező részét is. Azon közel háromnegyed órás részét, amelyben  a lap egyik meghívott vendége, Saly Noémi mesélt a kávéházakról, azok történetéről. Akik a műsorom honlapján található teljes felvétlt meghallgatták már, tudják, miről van szó.

Ezzel szeretnék kedveskedni, és minden kedves Hallgatónknak nagyon békés, boldog, eredményes új esztendőt kívánni, és megköszönni támogatását, és hogy hallgat minket.


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr623520486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása