HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

JÁTSZMA

2011.07.14. 23:41

szerző: RUZSA_VIKTOR

Újabb kiadásához érkezett a Pálfi Anna által szerkesztett, az Oltalom Karitatív Egyesület által kiadott  "Csillagszálló" Kultúrális utcalap.  Immár negyedévente, a korábbi havi kiadáshoz képest, de hasonló lelkesedéssel,  színvonalas tartalommal, remek és tanúlságos írásokkal, novellákkal, remek szerzőkkel. Ahogy ez már korábban is volt, egy-egy újabb lapszám megjelenését lapbemutató követi, és követte ma is, ezúttal az ELTE Trefort Kertben, a Múzeum körút 4. szám alatt. Az emelkedett hangulatot még egy rövid ideig tartó kis meleg nyári eső sem zavarhatta meg.

A 2011. nyári lapszám címadó tanulmánya Dr. Bánki György pszichiáter által írt tanulmány, "Játszma" címmel, mely egy fontos társadami  problémára igyekszik felhívni az Olvasó figyelmét.

Hogy pontosan miről is van szó? Eddig példátlan módon, most az egész lapbemutatót meghallgatva megtudhatjátok - íme...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezúton szeretnék köszönetet mondani Pálfi Annának a meghívásért, az emelkedett hangulatú estért, további hasonló kiadásokat még!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr913068593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása