HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Mint ma általában valamennyi civil szervezet  Magyarországon, így a Civil Rádió sincs könnyű helyzetben, sőt, egyre nehezebb anyagi helyzetbe kerülünk, így szponzorokat, támogatókat keresünk. Ehhez azonban még nagyobb hangsúlyt kap a hallgatói visszajelzés, a különböző közösségi oldalakon való megjelenés, az egyre nagyobb médianyílvánosság. Facebook közösségi oldalunkon e hét kedden a 700. lájkolót köszönthettük, nagyjából este 22 óra tájban, mostanra pedig már 705-en lájkoltak minket, remélhetőleg valóban hallgatják műsoraink.

Ma  is mozgalmas napunk volt, délután négytől több órán keresztül előre készültem műsoraimmal, felvételeket készítettem, ajánlókat, illetve több műsorkészítő Kollégámhoz  csatlakozva magam is elmondtam pár mondatban, miért szeretem a Civil Rádiót. E rövid  gondolatok kikerülnek Facebook-oldalunkra is, és  naponta többször elhangzanak Rádiónk műsorfolyamában.

Este 20 órakor kezdődő "Fillagória - A védett közösségi tér" című műsorunkban ismét egy telefoninterjút hallhattak Hallgatóink, ezúttal Nyikes Fatimével, a Buda Környéki Látássérültek Közhasznú Egyesületének Elnökével beszélgettünk az Egyesület létrejöttéről, célkitűzéseiről, valamint egy épp adásunkkal egyidőben kezdődött, egy hetes életmód-táborról, melyet immár ötödik alkalommal rendeznek meg nyaranta, idén Bogács ad otthont e kiváló közösségi eseménynek, melynek keretében látó és nem látó vagy látássérült emberek kerülhetnek közelebb egymáshoz, ismerhetik meg egymást közelebbről. A beszélgetést itt hallhatjátok.

Köszönet Főszerkesztőnk, Pogány Gyuri  fiának, Pogány Ádámnak a ma esti élő adás keveréséért, mint mondani szokták, alma nem esik messze a fájától - hát ez most nagyon is beigazolódott...

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr223007376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása