HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Ahogy ez már évek óta hagyomány a Civil rádió életében, minden május végén, így idén is, Pogány Gyuri, Rádiónk Főszerkesztője találkozóra hívott minket saját kertjükbe. Találkozóra, amely nem pusztán egy szimpla  találkozó, hanem egy hamisítatlan kerti party volt. Igyekszem mindíg pontos lenni, az e hét szombati, május 21-i találkozón sem volt ez másképp, már délelőtt 11-re odaértem, elsőként a délutánra csaknem negyven főre duzzadt társaságból. A Gyuriék által szervezett  kerti ünnepségek elengedhetetlen kelléke a bogrács, ma - a korábbiaktól eltérően - egy csaknem 50 literes kondérban főtt a marhapörkölt, amely este hatra készült el, hozzá finom túrós csusza, finom, édes vörösborok és egyéb ínyencségek.

 

 

Néhány közös kép is készült, itt például Németh Nyiba Sándor és Szörényi Tibi barátommal, épp nosztalgiázunk, régi műsorokról, élményekről beszélgettünk.

S ha már régi élmények, meg egy kis nosztalgia, akkor még a jó hangulathoz nem hiányozhatott egy rögtönzött kis koncert sem, melyet egy amerikai származású kedves Kollégánk, Mouksa adott gitárjával, őt a Civil Rádió Hallgatói a Psychedelic Cowboy Feeling című vidám, szórakoztató műsorunk házigazdájaként ismerhetik.

Délután pedig még arra is futotta, hogy átbeszéljük a Civil Rádió további terveit, fontos dolgait, melyek alakulásáról ki-ki olvashat majd honlapunkon, ha eljön az ideje.

A baráti összejövetel kb. este fél nyolcig tartott, még egy rövid futó zápor sem tántorított el minket attól, hogy addig jól érezzük magunkat a kertben. Hazafelé még elkísértem egyik kedves Kolléganőm hazáig a belvárosban, úgyhogy én is nem sokkal este 10 előtt értem haza. Köszönet Pogány Gyurinak és családjának a meghívásért, a remek hangulatért és a sok finomságért!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr582922637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása