HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Az életet nem csak mi írjuk, hanem sokszor szerencsés véletlenek - a Civil Rádió műsorait pedig sokszor maga az élet írja. Így történt ez ma is, vagyis már e hét elején, hétfőn. Pákay Viktória  Hírszerkesztőnktől kaptam egy sajtóanyagot, melyben egy érdekes rendezvényre hívják fel a figyelmet a Kórházi Önkénteseket Segítő Alapítvány munkatársai. 2011. az Európai Önkéntesség Éve, 2011. április 8-án pedig Az Emberi Szeretet Világnapja lesz, melynek keretében Budapesten, a Gödör Klubnál egy különleges kultúrális eseményre kerül sor, délután 17:00 órai kezdettel, amikoris a jelenlévők  együtt éneklik majd el Varga Líviusz, a Quimby zenekar énekesének "A Szeretet dala" című szerzeményét, majd kötetlen ismerkedés, barátkozás, beszlégetések az utca emberével, hogy ki mit gondol a szeretetről, az önkéntességről, a toleranciáról.

Úgy gondoltuk, hgoy március 30-i, vagyis ma esti "Fillagória" adásunkban érdemes lenne beszélgetni erről - így a korábban beharangozott, s múlt szombaton rögzített stúdióbeszélgetést eltesszük április 13-i adásunkba. Mai adásunkban pedig vendégeim voltak: Meggyes Ildikó, a Kórházi Önkénteseket Segítő Alapítvány szakmai vezetője, valamint Bordás Beáta, az Alapítvány részeként működő Budapesti Önkéntes Centrum projectvezetője, akikkel - többek között - az önkéntességről, a toleranciáról és az április 8-i eseményről is beszélgettünk.  Az emelkedett hangulatú esti beszélgetést itt hallhatjátok. Ezzel hívunk mindenkit szeretettel, jómagam a Civil Rádió képviseletében egész biztosan ott leszek.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr562786803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása