HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ÚJRA ITTHON!

2011.03.19. 01:21

szerző: RUZSA_VIKTOR

A koratavaszias hosszú, ünnepi hétvégét követően mostanra kissé hűvösre, esősre fordult az idő. Szerencsére azonban a jó hangulatot ez egyáltalán nem befolyásolta, már csak azért sem, mert több, mint négy hónapos távollét után Kasza Tibi, a Crystal frontembere ismét előrukkolt egy-két meglepetésdallal, kedves dologgal, tegnap este ugyanis fergeteges szólókoncertet  adott a budapesti Old Man's Music Pubban. Mindemellett Tbi nemrég vendégszerepelt az RTL Klub legnépszerűbb valóságshow-jának, a "Való Világ" 4. szériájában, így ettől is mesélt nekünk röviden, bár természetesen a kétórás élő koncert sokkal inkább dalairól szólt.  S mint minden ilyen alkalommal, ma is volt lehetőség találkozni régi- és új Barátokkal, Ismerősökkel.  Bertával ott a helyszínen találkoztunk, nem sokkal este fél kilenc előtt, amikoris kezdetét vette a show, majd a koncert szünetében egy lány lépett oda hozzám, s eleinte nem tudtam mire vélni, vagyis fura volt a szituáció, átölelt, majd később Berta  is mellém ált, akkor  jöttem rá, mi is történik valójában: egy srác szeretett volna hármunkról fényképet készíteni, mert nagyon tetszett neki, ahogy ott álltunk az első sorban. Sajnos a srácot aztán szem elől tévesztettem, így nem tudtam még a nevét sem megkérdezni, nem hogy elérhetőségét, hogy megkérjem, hogy küldje el nekem a rólunk készült képet, a lánnyal viszont sikerült néhány szót váltanom: Jassicá-nak hívják, és ő is önkéntes, egy állatvédő menhelyre jár, ahol - főképp -  kutyákat gondoznak. Így került szóba, hogy én pedig a Civil Rádiónál dolgozom, s nálunk is önkéntesek dolgoznak, jómagam is önkéntesként dolgozom, s van nálunk állatvédelemről szóló műsor is, keddenként 17 - 18 óra között. Nem sokkal ezután azonban kezdetét vette a koncert második része, a lány közben elment, vagy legalábbis mellőlünk, így azóta sem találkoztam vele, de a Facebook-on ismerősnek jelöltem.

Ami biztos, hogy most is fergeteges hangulatú koncertnek lehettünk részesei, s egy kedves vendég is megtisztelte jelenlétével az estét, aki nem más, mint L.L. Junior, aki Kasza Tibivel együtt szintén egy hétig a Való Világ Villa lakóinak vendégszeretetét élvezte.

Tibi következő koncertjére pedig idén Nagyszombaton, április 23-án kerül sor szintén ugyanott.

 

S hogy miért érdemes eljönni Tibi koncertjeire? A remek hangulatért, a remek baráti társaságért, kellemes élményért. Mikor Bertával hazafelé indultunk, az Old Man's lépcsőjén az egyik biztonsági őrrel búcsúzásképp egy rövid kis beszélgetésbe elegyedvén bátorkodtam mondani, hogy - ahogy mondani szoktam - Tibi egy showman testben érző lélek, 10 perc alatt ilyen hangulatot csinál - ezt csak az tudja, aki itt van! Mi tudjuk...!

 

Most pedig Kedves Olvasóim is hallhatják, miért is érdemes ellátogatni Tibi és a Crystal koncertjeire:

A koncert első részét meghallgathatjátok itt...

Itt pedig a második részt!

 

Kellemes szórakozást!

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr42751880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása