HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Korábban, egészen pontsan 2010. november 10-i "Fillagória" adásunkban már bemutattuk Hallgatóinknak a társulatot, de ha valaki még nem ismerné őket: Ők a Bohócok a Láthatáron. Két ifjú tehetséges színész, Feuer Yvette és Szegedi Tamás két évvel ezelőtt különös dolgot álmodott meg: hátrányos helyzetű térségekben élő gyermekeknek szeretnének segíteni, egy kis vidámságot csempészve mindennapjaikba. Úgy tűnik, álmaik mára valóssággá váltak, és megalakították a Bohócok a Láthatáron társulatot. Interaktív előadásaikkal járják az ország keleti régióját, főleg Borsod megyében láthatók,  terveik szerint azonban   hamarosan Hazánk más régióiba is ellátogatnak.

2010. Karácsonyán sikeres adománygyűjtő akciót szerveztek, melynek eredményéről kérdeztem őket - de természetesen nem csak erről, hanem jövőbeni terveikről is beszélgettünk a műsorban. Miről is? Itt meghallgathatjátok.

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr942637094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása