HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

December 3-a a fogyatékossággal élők világnapja.

Idén is, ahogy minden évben, ezzel kapcsolatban sok színes programmal várják az érdeklődőket, ilyen program volt például december 3-án délután egy kerekasztalbeszélgetés, melynek az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kara adott otthont. Számomra megtisztelő volt, hogy mint a Civil Rádió munkatársa, meghívást kaptam e rendezvényre. A kerekasztalbeszélgetés témája a fogyatékossággal élők médiában betöltött szerepe, úgy is, mint műsorkészítők, úgy is, mint riportalanyok, akikről sok esetben sajnos csak fogyatékosságuk kapcsán lehet látni, hallani, sok esetben maga a fogyatékosság az egyes műsorok központi témája, kevésbé maga az ember.

 

A beszélgetésen készült hangfelvételt hamarosan itt meghallgathatjátok, nagyon tanulságos és hasznos volt.

 

A beszélgetés délután 14:30-kor kezdődött, ám azt követően sok ismerőssel, kedves emberrel találkozhattam, és természetesen új kapcslatokra is szert tehettem. Köszönet ezért a rendezvény szervezőinek és az otthont adó Intézménynek.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr782495021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása