HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

ÉLETFA...

2010.08.16. 22:07

szerző: RUZSA_VIKTOR

Ahogy tehát szó volt róla még az este, sikerült is az interjút elkészítenem Fülepi Henivel és egyik új műsorvezető társával, Király Krisztivel, akik a nemrég indult "Életfa" című műsorról beszéltek, illetve természetesen meséltek a Civil Rádióval való kapcsolatukról, a Rádióhoz való kötődésükről. Mivel a  műsor este 20:00 óráig tart, így az interjúra utána került sor, nem sokkal fél kilenc után végeztünk. Közben megérkezett Silvius, az éjszakai interaktív műsor házigazdája, kinek büszkén újságoltam, hogy - vele együtt - már több, mint 20 embert sikerült megszólaltatnom a műsorban. Ráadásul, mint megtudtam, jövő héten szombaton, augusztus 28-án délután 16:00 órától közönségtalálkozó lesz a Fonóban -  a Fonó nagyszínpadáról jelentkezik "Szombat délutáni Kultúrkoktél" című műsorunk, melynek Hallgatói adták az ötletet néhány hete, hogy legyen egy interaktív közönségtalálkozó. Az ötletelést tett is követte, a műsor készítői, Horváth László Tibor és Weisz Iván barátunk meg is szervezték, a Fonó pedig lehetővé tette - ezúton is köszönet érte. Így adódik a lehetőség, hogy Törzshallgatóinkat, illetve jónéhány - akár újdonsült - Hallgatót is megszólaltassak a műsorban, és megkérdezzem őket, mi a véleményük a Rádióról, mióta, és miért tartják érdemesnek hallgatni a Civil Rádiót.

Érdekes, izgalmas  kihívás lesz... :)))

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr82226661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása