HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

Most is zajlik az élet a Civil Rádióban, épp itt ülök a stúdióban, a már meglévő interjúkat hallgatgatom vissza, és idő közben elkezdtem a Születésnapi  Jubileumi műsor előkészítését is, vagyis  a már meglévő anyagok vágását.

Még délután - mielőtt ide értem volna, telefonos munkám után - egy újabb kezelésen voltam, már egyre közelebb a gyógyulás. Nem sokkal háromnegyed három előtt értem a Péterfy Sándor utcai Kórházba, ahol szerencsére nem kellett várnom, mivel épp senki sem volt előttem, így már három körül végeztem is, majd irány a Civil Rádió stúdiója, ahová nem sokkal négy előtt szerencsésen megérkeztem, épp, mikor hatalmas vihar készült - le is csapott rendesen, és vagy jó fél órán keresztül éjszakai sötétség, villámlás, mennydörgés, ám szerencsére ez idebent már minket egyáltalán nem zavart. Eddig két újabb kedves Kollégám adott interjút a készülő Jubileumi műsorba, egyikük
Havasréti Pál, a Téka Zenekar egyik tagja,  aki több éve népzenei műsorokat készít, jelenleg minden héten pénteken déli 12:00 órától hallható, "Zeng a lélek" címmel, majd őt Elekes Irén Borbála követte, aki 1999-ben került a Civil Rádióba, amikoris egy szerencsés véletlennek köszönhetően egy nőkről, a női egyenjogúságról szóló műsorba hívták vendégként - ám a beszélgetés olyan jól sikerült, hogy itt maradt a csapatnál, és azóta is együtt készít műsort Thun Évával, aki most egyéb elfoglaltság miatt nem tudta tiszteletét tenni, de remélhetőleg mihamarabb lesz rá alkalom, hogy vele is egy jót beszélgessünk. Jelenleg pedig egy drogprevencióval foglalkozó műsor hallható, mely mindössze négy hónapja indult, ám nagyon ígéretes, készítői: Fülepi Henrietta és Balogh Viktor, de időnként több fiatal is csatlakozik csapatukhoz, műsoruk címe: "Életfa". Műsoruk este nyolcig tart, s ha minden jól megy, akkor még Heniékkel is készül egy rövid interjú ma este.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr12226114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása