HAJNALI FÉNY

Mottó: "Ha az élet már mindent megtagad Te légy csak mindíg önmagad. Mindegy, bárhova lépsz, soha vissza ne nézz Légy önmagad, mert csak így leszel szabad...!" (Kasza Tibor: "Menj tovább" - a Crystal dala)

Friss topikok

Linkblog

117 PERC

2015.09.04. 17:43

szerző: RUZSA_VIKTOR

A Civil Rádió hétköznap délutáni magazinjának szeptember 2-i adásában aktuális híreinket követően elsőként az adás napján, illetve egy egész héten aktuális, vezető témával, a migrációs kérdéssel foglalkoztunk. A telefonnál: Dr. Nagy Gábor, a Magyar Vöröskereszt Országos Igazgatóságának főigazgató-helyettese. Aztán: Megtudhatták, hogy hogyan is lehet narrálni egy festményt látássérültek számára – interjú, stúdióbeszélgetés Susovich Erika érzékenyítő és közösségfejlesztő mentorral, a Magyar Vakok és Gyengénlátók Közép-Magyarországi Regionális Egyesületének munkatársával. A 17 órás Híreket követően A hét embere: Kunos Tamás, a Csík Zenekar brácsása mesélt a 2015. szeptember 13-án első ízben megrendezésre kerülő „Magyar Népdal Napja” eseményről, melyet Presser Gábor „A Magyar Dal Napja” mozgalma mintájára szerveztek. Az első alkalom helyszíne Martonvásár. Aztán: Molnár Mátével, az Alexandrov Ének- és Táncegyüttes vezetőjével beszélgettünk egy szeptember 5-i, Syma Csarnok-beli jubileumi koncertről. Végezetül: Bebizonyítottuk, hogy nem csak a 20 éveseké a világ – és ezt nem csak Szenes Iván írja, hanem ez tényleg így is van. Ennek legfőbb bizonyítéka Aradszky László táncdalénekes-előadóművész, aki 2015. szeptember 20-án 80 éves, ennek alkalmából elismerést vehetett át a Szépkorúak Tisztelet Társaságától egy augusztus 30-i eseményen, az V.  Szépkorúak Fesztiválján, a Margit-szigeten.

Technikai munkatárs: Kemény Dániel, szerkesztő-műsorvezető: Ruzsa Viktor

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://hajnali-feny.blog.hu/api/trackback/id/tr177761050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása